Äänestä

Äänestys on päättynyt. Kiitos kaikille äänensä antaneille! Keskusvaalilautakunta vahvistaa vaalituloksen 15.10., minkä jälkeen julkaisemme sen kokonaisuudessaan sähköisissä kanavissamme ja 22.10. ilmestyvässä Vasama-lehdessä. Vahvistamattoman tuloksen löydät Vaalitulos-alasivulta.

Sähköliiton ja Sähköalojen työttömyyskassan edustajiston vaaleissa on ehdokkaana 507 sähköliittolaista. Äänestysaika on 7.‒30. syyskuuta. Äänestää voit sähköisesti tai postitse.

Näin äänestät sähköisessä äänestysjärjestelmässä:

  1. Klikkaa yllä olevaa linkkiä ja kirjaudu sähköiseen äänestysjärjestelmään jäsennumerollasi ja PIN-koodillasi. Ne olet saanut syyskuun alussa vaalipostituksen mukana. Järjestelmä ohjaa sinut automaattisesti oikean vaalipiirin ehdokaslistaan.
  2. Valitse ehdokkaasi.
  3. Vahvista valintasi, jotta äänesi tallentuu järjestelmään. Tällöin PIN-koodisi poistuu käytöstä, eikä sillä voi äänestää enää toista kertaa.

Äänestyssivusto sulkeutuu 30. syyskuuta kello16.00, minkä jälkeen yllä oleva linkki ei enää toimi.

Postiäänestysohjeet ovat saamasi vaalimateriaalin mukana. Muista postittaa äänestyslippu palautuskuoressa riittävän ajoissa, viimeistään 20. syyskuuta, että se ehtii perille ennen äänestysajan päättymistä.