Äänestys on päättynyt. Kiitos kaikille äänensä antaneille! Keskusvaalilautakunta vahvistaa vaalituloksen 15.10., minkä jälkeen julkaisemme sen sähköisissä kanavissamme ja 22.10. ilmestyvässä Vasama-lehdessä.

Sähköliiton ja Sähköalojen työttömyyskassan edustajiston vaalivuosi on käynnissä. Edustajisto valitaan suhteellista vaalitapaa noudattaen ja vaali toimitetaan yhdistyslain 29 §:n 3. momentin kohdan 2 tarkoittamia ehdokaslistoja käyttäen.

Tästä osiosta löydät kaiken tiedon vaaleista.

HUOM! Ehdokkaat-, Äänestä-Vaaliliitot-, Vaalikuvat-Äänioikeus- ja Ehdokasasettelu-alasivuille pääset joko klikkaamalla linkkejä tai valitsemalla vasemmalla olevasta valikosta.

Syyskuu

4.9.

Keskusvaalilautakunta postittaa vaalimateriaalin äänioikeutetuille viimeistään tänään.

  • huolehdi, että jäsenrekisterissä on ajantasaiset yhteystietosi

7.9.

Posti- ja nettiäänestys alkaa.

 

14.9.

Ilman äänestysmateriaalia jääneiden äänioikeutettujen mahdollisuus hankkia äänestyslippu postitse keskusvaalilautakunnalta päättyy.

  • äänestysmateriaali voi jäädä saapumatta, jos ajantasaiset yhteystietosi puuttuvat jäsenrekisteristä

20.9.

Paperinen äänestyslippu kannattaa postittaa palautuskirjekuoressa viimeistään tänään, että se varmasti ehtii perille  ennen postiäänestyksen päättymistä.

 

30.9.

Posti- ja nettiäänestys päättyy kello 16.

Ääntenlaskenta alkaa kello 16.

 

Lokakuu

7.10.

Ääntenlaskenta päättyy.

 

15.10.

Keskusvaalilautakunta vahvistaa vaalin tuloksen.

 

23.10.

Vaalitulos ilmoitetaan valituksi tulleille varsinaisille edustajille ja varaedustajille sekä ammattiosastoille viimeistään tänään.

 

31.10.

Keskusvaalilautakunta lähettää edustajavaltakirjat valituksi tulleille postitse tähän päivään mennessä.

 

Marraskuu

27.11.

Liiton ja kassan uuden edustajiston kokous alkaa kello 10.

 

29.11.

Uuden edustajiston kokous päättyy. Sen aikana on valittu edustajiston ja liiton puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat, liiton ja kassan hallitukset sekä liiton johtokuntien kokoonpanot.