Opiskelijoille tärkeää tietoa työmarkkinoiden pelisäännöistä

Järjestämme ympäri Suomen työmarkkinatiedotuksia sähkö- ja automaatio- sekä ICT-alojen opiskelijoille. Tiedotukset ovat noin tunnin mittaisia, mutta joustamme oppilaitosten aikataulujen mukaan. Päätarkoituksena on kerrata työelämän oikeuksia ja velvollisuuksia. Käymme kattavasti lävitse tämän hetken pelisääntöjä työmarkkinoilla.

Palaute järjestetyistä tilaisuuksista on ollut positiivista, kun opiskelijat ovat syventyneet tiedotuksien jälkeen yhä paremmin opiskeluihin. Tulevat palkat sekä alojen positiiviset tulevaisuuden kuvat motivoivat. Ammattiliittojen merkitys työelämässä on tärkeä varsinkin työuraansa aloittavilla.

Tiedotuksessa esitettävää materiaalia on mahdollista saada myös omaan käyttöönne, jolloin voitte vielä halutessanne käydä läpi asioita kaikessa rauhassa yhdessä opiskelijoiden kanssa. Huomatkaa kuitenkin, että materiaali päivittyy jatkuvasti lakimuutosten sekä TES-muutosten myötä. Viimeisimmät materiaalit ja tiedot löytyvät kotisivuiltamme.

Haluatko oppilaitokseenne Sähköliiton työmarkkinatiedotuksen?

Otamme kaikki yhteistyöpyynnöt vastaan mielellämme ja pyrimme kaikin keinoin auttamaan opiskelijoita siirtymään turvallisesti työelämän pariin. Ota yhteyttä Ari Wigeliukseen, jonka yhteystiedot näet alla ja sovitaan tiedotus teidän oppilaitokseenne.

Pyrimme järjestämään tulevaisuudessa yhä useammin tilaisuuksia lähialueen ammattiosastojen kanssa, jotta opiskelijat pääsevät tutustumaan oman alueensa alan ammattilaisiin. Kahvit ja munkit leppoisassa keskustelutilaisuudessa on varmasti kaikkien kannalta oikein mukavaa.

Arvostan korkealle panostanne Sähköliiton suuntaan ja pyrin omalta osaltani hoitamaan yhteydenpidon teihin niin hyvin kuin mahdollista. Minuun voitte aina olla yhteydessä. Rakennetaan yhdessä turvallisia polkuja työelämään.

Ystävällisin terveisin
Ari Wigelius
järjestöasiantuntija
työmarkkinatiedotuksista vastaava
puh. 050 68 298, ari.wigelius@sahkoliitto.fi