Sähköliiton jäsenmaksu vuonna 2022 on 1 prosentti veronalaisesta tulosta. Jäsenmaksu on verotuksessasi vähennyskelpoinen!

Sähköliiton jäsenenä tärkein jäsenetusi on yleinen edunvalvonta ja toiminta työpaikoilla. Ammattiliitto neuvottelee puolestasi palkka- ja muut työehdot.

Vain ammattiliiton jäsenenä voit vaikuttaa omien ammatillisten, oikeudellisten ja yhteiskunnallisten etujesi parantamiseen.

Sähköliitto on merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttaja. Äänemme kuuluu kaikilla jäsenistömme elämään vaikuttavilla yhteiskunnan alueilla.

"Loimaan kassa" ei ole nuorenkaan työntekijän vaihtoehto. Se ei neuvottele sinulle palkkaa tai muita työehtoja eikä huolehdi työturvallisuudesta! Ammattiliitto valvoo, että sopimuksia myös noudatetaan.

Työttömyyden kohdatessa saat ansiosidonnaista työttömyysturvaa kuuluessasi työttömyyskassaan. Ammattiliiton jäsenenä sinulle kuuluvat jäsenedut, kuten koulutusta, mahdollisuus lomailla liiton lomapaikoissa sekä vakuutus- ja polttoaine-etuja.

 

Voit myös täyttää alla liitteenä olevan liittymislomakkeen ja tulostaa sen:

Voit tilata liittymislomakkeita myös numerosta 03 252 0400 tai sähköpostilla jasenrekisteri@sahkoliitto.fi.

Pari asiaa liittymisilmoituksesta/perintäsopimuksesta

  • Toimita perintäsopimus työnantajalle tai palkanlaskijalle, kun työnantaja perii jäsenmaksun. Varmista, että työnantaja toimittaa lomakkeen jäsenrekisteriin.
  • Toimita perintäsopimus liiton jäsenrekisteriin, kun maksat jäsenmaksusi itse.
  • Tee uusi perintäsopimus, kun vaihdat työpaikkaa. Se tarvitaan paitsi työnantajaperintää varten, myös silloin, kun maksat jäsenmaksusi itse.
  • Jos työnantajasi on vuokratyövoimaa välittävä yritys, voit ilmoittaa työnantajatiedon kohdalla käyttäjäyrityksen tai toimialan, jolla työskentelet. Jäsenrekisteri tarkistaa tästä sopimusalatiedon.

Postitussoite: Sähköliitto, Jäsenrekisteri, PL 747, 33101 TAMPERE