Sähköiset palvelut jäsenille

F-Secure

F-Secure antaa SAK:laisten liittojen jäsenille 25–50 euron suuruiset alennukset Safe-, Freedome VPN- ja ID Protection -tuotteistaan. Kaksi ensimmäistä on ostettavissa 3, 5 tai 7 laitteelle, viimeksi mainittu 5 tai 10 laitteelle.

Jotta voit ostaa ja asentaa tuotteen, tarvitset kampanjakoodin, joka syötetään ostoskorissa. Alennetut hinnat saat näkyviin koodin syötettyäsi. Pyydä koodi omasta ammattiosastostasi tai Sähköliitosta. Ostamaan ja asentamaan pääset alla olevista linkeistä.

Kyseessä on jatkuva etu. Kun olet kertaalleen hankkinut tuotteen alennetulla hinnalla, etu on voimassa myös seuraavina vuosina.

Jos hankit sekä sekä Safe- että ID Protection -tuotteet, kummallekin tulee luoda erillinen My F-Secure -tili.

Jos sinulla on jo entuudestaan normaalihintainen F-Securen tuote ja haluat hyödyntää alennuksen, pystyt hyödyntämään etukoodin luomalla uuden käyttäjätilin. Tarvittaessa saat tähän apua F-Securen asiakastuesta puh. 09 4245 4493 (suomeksi ja englanniksi arkisin kello 8–18) tai yrityksen tukisivuilta, joilla on myös chat-tuki.

Työtori

Työtori on Sähköliiton jäsenille räätälöity työpaikkasivusto osoitteessa tyotori.sahkoliitto.fi.

Työtorilla pääset etsimään avoimia työpaikkoja ammattinimikkeen, paikkakunnan tai vaikka yrityksen nimen perusteella. Palvelun on toteuttanut Duunitori, jonka kokoamasta työpaikkatarjonnasta Työtori suodattaa juuri sähköliittolaisille sopivat.

Hakuvahti-toiminto lähettää sinulle sähköpostitse tiedon uusista työpaikoista valintasi mukaan päivittäin, viikoittain tai kuukausittain. 

Työtori palvelee myös työnantajia: Jätä työpaikkailmoitus -toiminnolla yritys voi jättää maksuttoman työpaikkailmoituksen sivustolle. 

Työtorin kanssa toimii Työpaikat sähköalan ammattilaisille -niminen Facebook-ryhmä sähköalan työpaikoille

Urakkalaskentaohjelma ASPA

ASPA on sähköistys- ja sähköasennusalan eli 005-sopimusalan jäsenistön käyttöön tarkoitettu urakkalaskentaohjelma. Sillä voi suorittaa yksikköhinnoitellun urakan, asuntotuotannon ja niin sanotun könttäurakan laskennan sekä urakan jaon. 

Kaikkien sopimusalan 005 jäsenten on mahdollista hankkia ohjelma. Osa ammattiosastoista on hankkinut ASPA-lisenssin omille sopimusalajäsenilleen. Varmista omasta ammattiosastostasi, onko se hankkinut lisenssin. 

Jos osasto ei ole hankkinut kaikkia jäseniään koskevaa lisenssiä, yksittäinen jäsen voi hankkia itselleen lisenssin maksamalla 80 euron lisenssimaksun. Lisätietoja antavat työehtoasiantuntijat Ari Kähkönen ja Mika Sarja.

Tutustu ohjelman asennus- ja käyttöohjeisiin alla olevasta pdf-muotoisesta liitteestä.

Asenna ohjelma klikkaamalla tätä linkkiä.

ASPA vaatii toimiakseen vähintään Windows 7 -käyttöjärjestelmän, johon on asennettu päivitykset ja Microsoft FrameWork 4.5.1. Ohjelma on optimoitu FullHD-näytölle (resoluutio 1920 x 1080).

Verkkokauppa

Sähköliiton verkkokaupasta ammattiosastot voivat tilata liiton logolla somistettuja tyylikkäitä tuotteita jäsenilleen. Valikoimassa on muun muassa kaulus- ja t-paitoja, päähineitä, laukkuja ja käteviä pikkutarvikkeita, kuten taskulamppuja ja USB-latauskaapeleita.

Tuotteita on mahdollista teettää myös ammattiosaston omalla logolla. Maksuliikenne hoituu laskulla.

Verkkokauppaan pääsy vaatii tunnukset. Niitä osasto voi pyytää osoitteesta pekka.wikstrom@nisa.fi. Kauppaan on linkki liiton verkkosivujen etusivulla.

sahkoliitto-shop.nisa.fi

Yhdistysavain

Yhdistysavain on ammattiosastoille suunnattu nettisivutyökalu, jolla hoituvat kotisivujen perustaminen ja päivittäminen sekä jäsenviestintä. Keskeinen ajatus on, että osastoaktiivit voivat itse rakentaa hyvännäköiset ja toimivat sivut ilman aiempaa kokemusta tai erityistaitoja.

Yhdistysavain otetaan käyttöön verkossa, eikä se vaadi ohjelmien asentamista omalle tietokoneelle. Kotisivut rakennetaan käyttämällä erilaisia osioita, joita sivuston ylläpitäjät voivat vapaasti lisätä, poistaa ja siirtää sivustolla. Kotisivujen ulkoasu on laajasti muokattavissa.

Sivustolle voidaan tuoda kaikentyyppistä sisältöä, kuten kuvia, videoita, tiedostoja ja uutisartikkeleita, jolla yhdistys voi esitellä toimintaansa monipuolisesti. Osaston kotisivuilla käytettävissä on myös esimerkiksi tapahtumakalenteri, ryhmäposti, keskustelupalsta, lomaketyökalu ja suojattu jäsenalue.

HUOM! Ammattiosastoilla on mahdollisuus käyttää Yhdistysavainta alennetuin sopimushinnoin! Mene osoitteeseen www.yhdistysavain.fi/liitot/sahkoliitto ja aloita nyt! Käyttö aloitetaan aina ilmaisella Free-versiolla, eikä se sido maksulliseen tilaukseen.

Katso hinnat: www.yhdistysavain.fi/liitot/sahkoliitto

Yhdistysavaimella voit hoitaa myös ilmoittautumiset järjestämääsi tapahtumaan. Ilmoittautumisosio on käytettävissä Yhdistysavaimen jokaisessa salasanoin suojatussa ryhmäsivuhaarassa (esim. jäsensivut ja hallituksen sivut), joten vain oikeaan ryhmään kuuluvat henkilöt voivat ilmoittautua tapahtumiin. 

Ilmoittautumisosio sisältyy kaikkiin Yhdistysavaimen versioihin, myös maksuttomaan Free-versioon, josta tuotteen käyttö aina aloitetaan.