Yhteiskilpailutuksen tulos osallistujille torstaina, seuraava kilpailutus käynnissä

Sähköliittolaisten sähkösopimuksen yhteiskilpailutukseen osallistuneet saavat torstaina 7. tammikuuta kilpailutetun tarjouksen. Porukassa.fi lähettää osallistuneille myös ohjeet, miten kyseisen 24 kuukauden määräaikaissopimuksen yksiaikamittauksella saa tehtyä.

Sopimus tulee hyväksyä 17. tammikuuta mennessä, jotta saa sähkönsä yhteiskilpailutettuun hintaan.

Jos et ehtinyt mukaan viime vuoden lopussa päättyneeseen yhteiskilpailutukseen, voit ilmoittautua mukaan uuteen, helmikuun lopussa päättyvään kilpailutukseen. Siihen voivat ottaa osaa kaikki ne sähköliittolaiset, joilla on toistaiseksi voimassa oleva tai viimeistään 30. huhtikuuta päättyvä sähkösopimus.

Toukokuun alusta ja myöhemmin päättyvät sopimukset kilpailutetaan myöhemmin.

Kilpailutuslomakkeella on mahdollisuus ilmoittautua myös matkapuhelinoperaattoreiden yhteiskilpailutukseen. Kilpailutus toteutuu vain, mikäli liittymiä on riittävä määrä. Siksi kannattaa ilmoittautua saman tien!