Yhteiskilpailutuksen tulos 4,96 senttiä, uusi kilpailutus toukokuun loppuun

Sähköliiton helmikuun lopussa päättyneen sähkösopimuksen yhteiskilpailutuksen voitti Ilmatar tarjouksellaan 4,96 senttiä kilowattitunnilta ilman kuukausimaksua.

Seuraava yhteiskilpailutus on jo käynnissä! Nyt osallistua voivat kaikki ne sähköliittolaiset, joilla on toistaiseksi voimassa oleva tai viimeistään heinäkuun lopussa päättyvä sähkösopimus. Osallistumisaikaa on toukokuun loppuun saakka, ja täytettävän lomakkeen löydät Porukassa.fi-alustalta.

Kilpailutettavana on jo tuttuun tapaan 24 kuukauden määräaikainen sopimus yksiaikamittauksella. Tämä siksi, ettei yhteisvoimaa tarvitse jakaa osiin sähkön tuotanto- tai mittaustavan tai määräajan mukaan.

Kilpailutus on maksuton, ja se uudistetaan automaattisesti sopimuskauden päätteeksi. Osallistuminen ei sido sinua mihinkään.

Osallistu samalla lomakkeella myös matkapuhelinliittymiä koskevan kilpailutuksen valmisteluun. Kilpailutus toteutuu, jos mukaan saadaan riittävä määrä liittymiä. Aikomus on kilpailuttaa 4G-yleisliittymä, joka sisältää rajattomasti puheluja, viestejä ja kotimaan dataa.