Yhdistyksen asiakirjat (yleinen), Kiljavan opisto

14.‒15.2.2023 Kiljavan opisto, Nurmijärvi

Kurssin järjestää Kiljavan opisto ja se on yhteinen muiden liittojen kanssa.

Kurssilla opetellaan Suomen asiakirjastandardi SFS 2497 ja sen käyttö WordOffice21 -ohjelman kanssa.

Kurssilla tehdään mm:
· kokouskutsu
· esityslista
· pöytäkirja.

Opetellaan myös joukkokirjeen laatiminen ja lähettäminen Word-ohjelman kautta. Lisäksi harjoitellaan lomakepohjien laatimista ja tehdään sähköisesti täytettävä valtakirja.

Liitto maksaa kurssimaksun, johon sisältyy majoitus (2 hh), opetus ja jaettava materiaali sekä matkakulut, vain mikäli niitä syntyy, julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaan tai omaa autoa käytettäessä vain auton kuljettajalle 0,23 €/km. Liitto maksaa kurssilaiselle opintostipendin, jos menetät kurssin ajalta palkkasi.

Tarvittaessa voit majoittua jo edellisiltana; siitä sinun tulee ilmoittaa etukäteen Kiljavan opistolle. Sähköliitto maksaa majoituksesi.

Hakuohjeet ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.