Webinaari auttaa ottamaan opiskelijan työpaikkaohjauksen haltuun

Työväen Sivistysliitto TSL järjestää maksuttoman webinaarin ammatillisen koulutuksen toteuttamisesta työpaikalla torstaina 23. huhtikuuta kello 9–14. Työyhteisö ohjaa -koulutus antaa tietoa, miten tarjota laadukasta ammattiin opiskelua työpaikalla ja tukea opiskelijaa ja työyhteisöä.

Webinaarin teemoja ovat:

• hyvät käytännöt, joista työyhteisön tulisi sopia
  • oppisopimuksen ja koulutussopimuksen lainmukainen toteutus
  • luottamusmiehen tuki opiskelijalle
  • erityistä tukea tarvitsevat opiskelijat työelämässä
  • työturvallisuus

Webinaari on avoin kaikille luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille, työpaikkaohjaajille, työnantajien edustajille ja liittojen aluetoimitsijoille. Ilmoittautumislinkin ja lisätiedot löydät täältä. Ilmoittauduttuasi saat osallistumislinkin sähköpostiisi koulutuspäivänä. Avaa linkki ennen webinaarin alkua ja olet mukana! Webinaari sisältää tunnin lounastauon kello 11 alkaen.

Opetus- ja kulttuuriministeriön hallinnonalan rajoitukset koskevat myös TSL:n koulutusten järjestämistä ainakin 13. toukokuuta asti. Siksi liitto muuttaa koulutuksiaan verkkoon tai siirtää ne myöhempään ajankohtaan.