Viimeiset työnantajaperintään kannustavat robottipuhelut tänään

Työnantajaperintään kannustava kampanjamme päättyy tänään, ja puhelurobotti soittaa viimeiset puhelut niille, jotka eilen maanantaina saivat asiasta tiedottavan tekstiviestin.

Puhelu tulee numerosta +358 9 4255 0991.

Miksi puheluun kannattaa vastata? Robotti kysyy, haluatko siirtyä työnantajaperinnän piiriin, jolloin työnantajasi perii Sähköliiton jäsenmaksun suoraan palkastasi ja tilittää sen liittoon. Jos vastaat kysymykseen kyllä, saat puhelun jälkeen tekstiviestin, joka sisältää linkin valtuutuslomakkeelle. Sillä pääset antamaan tietosi ja valtuuttamaan Sähköliiton lähettämään työnantajallesi jäsenmaksujen perintäsopimuksen. Jäsenmaksuperintä palkastasi käynnistyy noin kuukauden kuluessa valtuutuksesta.

Kampanja on suunnattu itsemaksaville jäsenille, joiden työnantaja kuitenkin tilittää jäsenmaksuja.

Kun vaihdat työnantajaperintään, vapautat aikaasi muulle ja saat meiltä pienen kiitoslahjan postitse.