Työturvallisuuskortti, Teams

Sähköliitto tarjoaa työttömille jäsenilleen mahdollisuuden suorittaa ilmaisen Työturvallisuuskortti-koulutuksen. Työsuhteessa oleville työnantaja on velvollinen kustantamaan koulutuksen ja kurssilla pyritäänkin lisäämään työttömien työllistymismahdollisuuksia.

Jos siis olet ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi ja korttisi on vanhentunut tai vanhenemassa, ota yhteyttä liiton koulutusasiantuntijaan Tarja Toppariin tarja.toppari@sahkoliitto.fi, puh. 050 409 8469 selvittääksesi, onko sinulla mahdollisuus koulutukseen.

Koulutus suoritetaan etänä. Tarvitset mobiililaitteen, toimivan sähköpostisoitteen ja nettiyhteyden sekä kameran ja mikrofonin. Työturvallisuuskortti-webinaaria vetää kouluttaja, ja kahdeksan tunnin koulutusta voit seurata minä tahansa arkipäivänä kello 8‒16.

Lue lisää työturvallisuuskortin suorittamisesta.