Työtön jäsenemme, muista maksuttomat korttikoulutukset

Oletko ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi ja sähkötyöturvallisuus- tai työturvallisuuskorttisi on vanhentunut tai vanhenemassa? Muistathan, että Sähköliitto tarjoaa sinulle mahdollisuuden suorittaa kyseiset koulutukset ilmaiseksi ja näin parantaa työllistymismahdollisuuksiasi?

Ota yhteyttä liiton koulutusasiantuntijaan Tarja Toppariin tarja.toppari@sahkoliitto.fi, puh. 050 409 8469 selvittääksesi, onko sinulla mahdollisuus näihin etänä suoritettaviin koulutuksiin.

Sähkötyöturvallisuuskorttia varten voit opiskella verkossa omaan tahtiisi. Työturvallisuuskortti-webinaaria vetää kouluttaja, ja kahdeksan tunnin koulutusta voit seurata minä tahansa arkipäivänä kello 8‒16. Osallistumiseen tarvitset mobiililaitteen, toimivan sähköpostisoitteen ja nettiyhteyden, työturvallisuuskorttikoulutukseen myös kameran.

Koulutusetu on voimassa koko tämän vuoden.