Työnantajatilittäjille oma alasivu Sähköliitto.fihin

Sähköliitto.fihin on avattu oma alasivu työnantajatilittäjille. Sieltä työnantajat/palkanlaskijat saavat perustietoa ja apua työnantajatilitysten hoitamiseen.

Sivu löytyy päänavigaatiosta Liity jäseneksi -osion alta nimellä Työnantajalle. Lisäkysymyksissä kannattaa olla yhteydessä Sähköliiton työnantajatilityksiin tyonantajatilitykset@sahkoliitto.fi tai puh. 03 252 0500.

Tulevia tärkeitä asioita on muun muassa ensi vuoden viitelistojen lähettäminen jäsenmaksujen tilittämistä varten. Sähköliitto lähettää ne joulukuun aikana. Työnantajatilitykset muistuttaa myös, että tämän vuoden selvitysten tulee olla tehtyinä ensi vuoden tammikuun 15:nteen päivään mennessä. Helmikuussa liitto ilmoittaa verottajalle jäsenten tämän vuoden jäsenmaksutiedot.