Tutustu Turvan Turvassa-henkivakuutukseen!

henkivakuutus, fiiliskuva

Vakuutuskumppanimme Turva on lanseerannut uuden, erityisesti ammattiliittojen jäsenille edullisen henkivakuutuksen, joka auttaa perhettäsi taloudellisesti, jos jonakin päivänä olet äkillisesti poissa.

Henkivakuutus ei hyödytä niinkään sinua vaan rakkaimpiasi. Esimerkiksi asuntolainan tai muiden kulujen ei tarvitse kaatua kokonaan puolisosi niskaan, ja autat perhettäsi jatkamaan elämäänsä ja arkeaan tutuissa puitteissa.

Turvassa-henkivakuutuksen myöntää LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö. Hankkiessasi sen vuoden loppuun mennessä osallistut 750 euron arvoisen elämyslahjakortin arvontaan.

Lue lisää henkivakuutuksesta, laske sen hinta laskurilla ja osta saman tien Turvan verkkosivuilla. Älä unohda ruksia kohdasta Olen ammattiliiton jäsen!