Tutustu ehdokkaiden kuvallisiin esittelyihin ja jaa "ehdokaskortteja" eri kanavissa!

Sähköliiton ja Sähköalojen työttömyyskassan edustajiston vaaliehdokkaiden esittelysivusto on avautunut! Sivustolla pääset selaamaan ehdokkaiden kuvallisia esittelyjä ja myös jakamaan suosikkiehdokkaittesi "ehdokaskortteja" sähköpostilla, Facebookissa, Twitterissä ja WhatsAppissa.

Sähköliiton vaaleissa on 507 ehdokasta, ja he edustavat kahta vaaliliittoa ja 30 vaalipiiriä.

Äänestys alkaa ensi maanantaina 7. syyskuuta ja jatkuu keskiviikkoon 30. syyskuuta kello 16 saakka. Jokainen äänioikeutettu saa syyskuun alkupäivinä vaalimateriaalit postitse. Kirjekuoressa on äänioikeutetun jäsennumero ja henkilökohtainen PIN-koodi, äänestyslippu palautuskuorineen sekä vaalipiirin ehdokaslistojen yhdistelmä. Äänestää voi joko sähköisesti tai postitse. Linkki äänestysjärjestelmään avautuu Vaalit-osiossamme ensimmäisenä vaalipäivänä.

Ehdokasesittelyihin pääset klikkaamalla tätä linkkiä tai menemällä nettisivujemme Vaalit-osion Ehdokkaat-alasivulle.