Teollisuuden tilanteen sovittelu jatkuu perjantaina

Valtakunnansovittelija Vuokko Piekkala on kutsunut teollisuuden työtaistelu-uhan osapuolet Sähköliiton, Teknologiateollisuus ry:n ja Teollisuusliitto ry:n sovitteluun seuraavan kerran perjantaina 22. marraskuuta.

Sähköliittolaisten neljän viikon työnseisauksen Teknologiateollisuus ry:n 12 jäsenyrityksessä piti alkaa torstaina 21. marraskuuta kello 6, mutta työ- ja elinkeinoministeriö siirsi sen alkamista kahdella viikolla vedoten sen kohdistuvan yhteiskunnan elintärkeisiin toimintoihin ja vahingoittavan yleistä etua. Ministeriöllä on siirtämisoikeus työriitojen sovittelusta annetun lain nojalla.

Siirron jälkeen työnseisaus alkaisi 5. joulukuuta kello 6 ja päättyisi 19. joulukuuta kello 22.

Sähköliiton Teknologiateollisuus ry:n 13 jäsenyritykseen julistama ylityökielto tukitoimineen on voimassa.