Teknologiateollisuuden työnantajissa nyt 391 yritystä

Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n hallitus hyväksyi eilen uusia jäseniä. Yhdistyksen tiedotteen mukaan sillä on nyt 391 jäsenyritystä. Syyskuun alussa liittyneitä kerrottiin olevan yli 200. Seuraavan kerran hallitus käsittelee jäsenhakemuksia 27. lokakuyta.

Teknologiateollisuuden työnantajat ry:n mukaan sen jäsenyritysten palveluksessa työskentelee yli 84 000 työntekijää ja toimihenkilöä alan eri toimialoilta.

Sähköliittolaisia työskentelee yli 400 teknologiateollisuuden alan yrityksessä. Yhteensä alalla tekee töitä yli 2 200 sähköliittolaista, joista yli puolet 16 suurimmassa alan yrityksessä.

Teknologiateollisuus ry:ssä on kaikkiaan 1 600 jäsenyritystä, joissa työskentelee yli 310 000 palkansaajaa, joten uudella työnantajayhdistyksellä on vielä kasvunvaraa.