Tämän viikon tärkeät päivät: 5. ja 7.6.

Tähän kesäkuun ensimmäiseen viikkoon osuu Sähköliiton ja Sähköalojen työttömyyskassan edustajiston vaalien kannalta kaksi tärkeää päivää.

Perjantaina 5. kesäkuuta kello 16 päättyy vaalien ehdokasasettelu. Vielä ehdit asettua ehdokkaaksi sähköisellä lomakkeella. Tarkemmat täyttämisohjeet ohjeet löydät verkkosivujemme Vaalit-osion Ehdokasasettelu-alasivulta.

Sunnuntaina 7. kesäkuuta on puolestaan viimeinen mahdollisuus liittyä liiton ja kassan jäseneksi ja varmistaa näin oma äänioikeutensa vaaleissa. Äänioikeutettuja ovat vimeistään tuolloin liittyneet sopimusalajäsenet, joilla ei ole maksamattomia jäsenmaksuja ennen ensimmäistä äänestyspäivää 7. syyskuuta.

Jäseneksi haluava, täytä sähköinen liittymislomake. Jo jäseneksi liittynyt, kehota työkaveriasikin liittymään!