Suosittelijan palkkio nousee värväyskampanjassa

Suosittelukampanja

Sähköliiton Värvää työkaverikin liittoon -suosittelukampanja jatkuu myös ensi vuonna. Kampanjavuosi on jo neljäs, ja vuonna 2019 suosittelija saa palkkioksi S-ryhmän 30 euron lahjakortin jokaisesta uudesta liittyneestä sopimusalajäsenestä. Aikaisemmin palkkio on ollut 20 euron lahjakortti.

Liittyvä jäsen saa edunvalvonnan ja työttömyysturvan lisäksi mahdollisuuden voittaa tablettitietokoneen. Laite arvotaan neljästi vuodessa uusien liittyneiden sopimusalajäsenten kesken. Uusi jäsen on arvonnassa mukana, kun hän on hoitanut jäsenmaksunsa.

Suosittelijan eli värvääjän kannattaa varmistaa, että uusi jäsen täyttää liittymislomakkeen kohdan Jäsenyyttä suositteli. Muutenkin on hyvä täyttää lomake yhdessä.

Kampanja ei koske ammattiin opiskelevia, jotka liittyvät jäseneksi.

Lisätietoa värväyskampanjasta ja sähköisen liittymislomakkeen löydät täältä.