Sovintoesitys annettu, Sähköliiton hallinto kokoontuu noin kymmeneltä

Vt. valtakunnansovittelija Jukka Ahtela on juuri antanut sovintoesityksen sähköistys- ja sähköasennusalan työkiistassa. Sopimusalan neuvottelukunta saapuu valtakunnansovittelijan toimistolta Helsingistä Tampereelle esittelemään sovintoesitystä Sähköliiton hallinnolle tämän illan aikana.

Sähköliiton hallinto pääsee kokoontumaan noin iltakymmeneltä käsittelemään asiaa. Mikäli sovintoesitys hyväksytään, huomenna torstaina 17. toukokuuta alkaviksi ilmoitetut lakot Palvelualojen työnantajat Palta ry:n ja Sähkötekniset työnantajat STTA ry:n jäsenyrityksissä peruuntuvat.

Tiedotamme hallinnon päätöksestä heti sen jälkeen, kun päätös on ilmoitettu vt. valtakunnansovittelijalle. Hän pyytää vastauksia esitykseen tänään kello 24 mennessä.