Sopimusalajäsen, nyt voit hallinnoida Vasama-tilaustasi sähköisesti

Sähköliiton sähköisessä asiointipalvelussa on nyt painike, jolla sopimusalajäsenet pääsevät hallinnoimaan Vasama-tilaustaan. Painike näkyy vain sopimusalajäsenillä, ei oppilas- tai eläkeläisjäsenillä.

Jos olet aiemmin peruuttanut paperilehden, jäsentiedoissasi painikkeessa näkyy teksti Tilaa Vasama. Jos taas lehti tulee postilaatikkoosi, painikkeessa näkyy teksti Peru Vasama.

Pääset hallinnoimaan tilaustasi kulloisenkin tilanteesi mukaan näiden ohjeiden mukaan:

1. Jos paperi-Vasama tulee sinulle tai olet peruuttanut sen ja olet tyytyväinen nykyiseen valintaasi, sinun ei tarvitse tehdä mitään.
  2. Jos olet aiemmin peruuttanut Vasaman ja haluaisit nyt saada paperilehden taas postilaatikkoosi, kirjaudu sähköiseen asiointiin ja klikkaa tiedoissasi näkyvää Tilaa Vasama -painiketta. Tämän tehtyäsi painikkeessa lukee Peru Vasama, mikä on merkki siitä, että tilauksesi on voimassa.
  3. Jos haluat paperilehden sijaan lukea Vasaman sähköisenä, kirjaudu sähköiseen asiointiin ja klikkaa tiedoissasi näkyvää Peru Vasama -painiketta. Tämän tehtyäsi painikkeessa lukee Tilaa Vasama, mikä on merkki siitä, ettei tilauksesi ole voimassa.
  4. Voit milloin tahansa muuttaa valintaasi kirjautumalla sähköiseen asiointiin ja klikkaamalla painiketta uudelleen. Silloin kumoat edellisen valintasi.

Vasaman löydät digilehtenä ja pdf-muodossa liiton nettisivuilta Vasama-osiosta. Siellä on myös aikaisempien vuosien kattava lehtiarkisto.