Sinustako ihmisarvoisen työn SASK-lähettiläs?

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK järjestää vuoden ensimmäisen lähettiläskoulutuksen verkkokoulutuksena 6.‒13. helmikuuta. Haku jatkuu 27. tammikuuta asti, ja valinnoista ilmoitetaan tammikuun loppuun mennessä. Hakea voivat kaikki työelämän ihmisoikeuksista kiinnostuneet henkilöt.

Maksuton koulutus koostuu ennakkotehtävästä, kahdesta webinaarista ja itseopiskelumateriaalista.

Lähettiläskoulutuksen tavoitteena on lisätä tietoa SASKin työstä maailmalla ja tavoista vaikuttaa työntekijöiden oloihin. Koulutuksen jälkeen osallistujista tulee SASK-lähettiläitä, jotka voivat toimia ihmisarvoisen työn äänitorvina omissa verkostoissaan ja tapahtumissa, osallistua SASKin jatkokoulutuksiin ja hakea mukaan opintomatkalle.

Lähettiläskoulutukseen kutsutaan usein kansainvälinen vieras yhdestä SASKin hankemaasta kertomaan, miten SASKin työ on konkreettisesti vaikuttanut työntekijöiden elämään hänen kotimaassaan.

Kiinnostuitko? Hae klikkaamalla linkkiä.

Sähköliitto on yksi SASKin 37 jäsenjärjestöstä.