Sauli Väntti lainattavissa Tulevaisuus tänään -tapahtumassa

Tulevaisuus tänään -tapahtuman ohjelma täydentyy, ja puheenjohtajamme Sauli Väntti on napattu mukaan päivän Lainaa liittopomoa -osioon. Se alkaa lauantaina 5. lokakuuta kello 11.30 Helsinki Congress Paasitornissa. Tunnin osiossa yleisö pääsee keskustelemaan ainakin kahdeksan ammattiliittojohtajan kanssa. Edustettuina ovat Sähköliiton lisäksi SAK, PAM, JHL, Teollisuusliitto ja PAU.

Tulevaisuus tänään -keskustelutapahtuma järjestetään jo kolmatta kertaa. Kello 13.30 alkavassa paneelissa on mukana hyvinkääläinen Sähköliiton edustajiston jäsen Pasi Lapinlehto. Aiheena on Ammattiliitto 3.0 – mitä tapahtuisi, jos ay-liike perustettaisiin nyt.

Kello 10 alkavan ja kello 16 päättyvän päivän koko ohjelman ja tarkemmat tiedot löydät täältä.