SAL-lomat tukee sinun ja perheesi hyvinvointia

Tiesithän, että SAL-lomat tukee myös sinun osallistumistasi Palkansaajien hyvinvointi ja terveys PHT ry:n hyvinvointikursseille?

SAL on Suomen Ammattiliittojen Lomajärjestö ry, joka myöntää tukea PHT:n kursseille osallistuville SAK:laisten liittojen jäsenille. Sähköliitto on yksi SAL:n 23 jäsenliitosta.

Juuri parhaillaan voit hakea kesän perhekursseille täällä. SAL-lomat korvaa 25 euroa jokaista perheesi yli 6-vuotiasta osallistujaa kohden, kun osallistutte perheiden hyvinvointikurssille. Perheen aikuisista tukea maksetaan vain SAK:laisen liiton jäsenistä.

Aikuisten hyvinvointikurssit puolestaan löydät täältä. Niistä SAL-lomat korvaa 70 euroa, kun osallistut kaikille kurssiin kuuluville kolmelle lähijaksolle.

Lisätietoa löydät SAL-lomien omilta netti- ja Facebook-sivuilta.