Sait klikin arvoisen linkin, ilmoittaudu luottamushenkilöseminaariin!

ketju

Luottamushenkilö, olet saanut henkilökohtaisen kutsun luottamushenkilöseminaariimme 17.‒18. syyskuuta Clarion Hotel Helsingissä. CWT Meetings & Eventsin lähettämän kutsun mukana on ilmoittautumislinkki, ja nyt sitä kannattaisi jo klikata, sillä aikaa on enää puolitoista viikkoa, 9. kesäkuuta saakka!

Kaksipäiväisen seminaarin aloituspäivä perjantai on varattu yhteiselle ohjelmalle. Työmarkkinoiden tulevaisuutta käsittelevässä paneelikeskustelussa ovat mukana Sähköliiton edustajan lisäksi työnantajaliittojen Energiateollisuus ry:n, Palta ry:n ja STTA ry:n edustajat. Paneelin jälkeen jatketaan puimalla sopimisen tasoja. Päivä huipentuu illalliseen ja Sähköliiton neljännen Vuoden luottamushenkilön valintaan.

Toiseksi seminaaripäiväksi lauantaiksi jakaudutaan sopimusalakohtaisiksi ryhmiksi, joissa keskustelua vetävät Sähköliiton kunkin sopimusalan työehtoasiantuntijat.