Sähköliittolaiset risteilevät toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna

Silja Europa

Sähköliiton jäsenristeily tulee taas ensi vuonna! Risteilemme Silja Europalla Helsingistä Tallinnaan ja takaisin lauantaista sunnuntaihin 4.–5. toukokuuta.

Varausjärjestelmä avautuu 14. tammikuuta, mutta ensi vuoden kalenteriin risteily kannattaa merkitä oikopäätä. Omaa hyttivalintaa ja hyttikavereitakin on hyvä alkaa kartoittaa. Alla faktaa valinnan tueksi:

Matkan hinta

• A-hyttiluokassa 110 €/hytti (1–4 hlöä)
  • B-hyttiluokassa 85 €/hytti (1–4 hlöä)
  • B2-hyttiluokassa 72 €/hytti (1–2 hlöä, kerrosvuode)
  • C-hyttiluokassa 68 €/hytti (1–4 hlöä)

Lauantain vain sähköliittolaisille tarkoitetussa yksityistilaisuudessa esiintyy Radio Suomipopin Aamulypsystä tuttu Hovimuusikko Ilkka. Mistä parempien sanoituksien puolesta esiintyvä artisti mahtaa tekaista laulettavaa?

Risteily on tarkoitettu ensisijaisesti sopimusalajäsenille, mutta oppilas- ja eläkeläisjäsenet pääsevät varaamaan ylitse jääviä paikkoja.

Sähköliitto vastaa risteilyn kaikille suunnatusta yhteisestä ohjelmasta ja sen kustannuksista sekä lauantain illallisesta. Osastot voivat omilla päätöksillään osallistua jäsentensä kulujen kattamiseen.