Reilu viikko aikaa ilmoittautua sähkösopimuksen yhteiskilpailutukseen!

Käynnissä oleva sähkösopimuksen yhteiskilpailutuksemme päättyy sunnuntaina 15. elokuuta kello 12. Viimeistään nyt on hyvä aika ilmoittautua mukaan, jos sinulla on syyskuun loppuun mennessä päättyvä määräaikainen tai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus.

Ilmoittautuminen hoituu täyttämällä lomake osoitteessa kilpailuta.porukassa.fi/sahkoliitto.fi. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit hyväksyä tai hylätä tarjouksen, jonka saat kilpailutuksen päätyttyä. Kilpailutus on maksuton palvelu, joka kokoaa sähköliittolaisten porukkavoiman parhaan tarjouksen saamiseksi.

Voit ilmoittaa mukaan useampia käyttöpaikkoja, kodin lisksi vaikka kesämökin. Ilmoita kukin käyttöpaikka täyttämällä uusi lomake.