Oppilasjäsen, tilaa Vasama ensi vuodeksi tekstarilla

Hei oppilasjäsen, onko elämästäsi puuttunut jotain? Olisiko se vaikka oman ammattiliittosi jäsenlehti Vasama?

Lähetämme ensi viikon alussa oppilasjäsenille tekstiviestikyselyn, johon vastaamalla tilaat Vasaman maksutta vuodeksi 2022. Kun vastaat saamaasi viestiin pelkällä K-kirjaimella 17. lokakuuta mennessä, saat vastausviestin siitä, että tilaus on voimassa ensi vuoden. Jos et halua paperilehteä, sinun ei tarvitse vastata viestiin.

Saamaasi viestiin vastaaminen maksaa normaalin tekstiviestin hinnan liittymäsopimuksesi mukaisesti.

Lähetämme kyselyn kaikille oppilasjäsenillemme, joiden puhelinnumero on jäsenrekisterissämme.

Painettu lehti on Sähköliiton maksuton jäsenetu: sopimusalajäsenille se tulee automaattisesti, oppilas- ja eläkeläisjäsenet voivat tilata sen vuodeksi kerrallaan.

Vasama on luettavissa myös digilehtenä ja pdf:nä nettisivuillamme.