Oppilasjäsen, tekstarikysely paperi-Vasamasta tulee taas

Oppilasjäsen, saat ensi viikon alussa tekstiviestin, jossa kysytään, haluatko Sähköliiton Vasama-jäsenlehden maksutta paperisena ensi vuonna. Mikäli haluat, sinun tulee vastata viestiin pelkällä K-kirjaimella. Viestin lähetettyäsi saat vastausviestin, että tilaus on kunnossa.

Pyydämme vastauksia viimeistään 11. lokakuuta. Vastausviestisi lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin hinnan liittymäsopimuksesi mukaisesti.

Jos et halua paperilehteä, sinun ei tarvitse vastata viestiin.

Tekstiviestin saavat kaikki oppilasjäsenemme, joiden puhelinnumero on jäsenrekisterissämme.

Painettu lehti on Sähköliiton maksuton jäsenetu: sopimusalajäsenille se tulee automaattisesti, ja eläkeläisjäsenet voivat tilata sen vuodeksi kerrallaan. Vuosi sitten oppilasjäsenien keskuudessa toteutettiin ensimmäistä kertaa tekstarikysely, johon vastaamalla pystyi tilaamaan Vasaman täksi vuodeksi kotiin.

Vasama on luettavissa myös digilehtenä ja pdf:nä nettisivuillamme.