Nyt se on auki – jäsenristeilyn varausjärjestelmä nimittäin!

silja europa

Hyttien varaaminen Sähköliiton jäsenristeilylle on alkanut! Silja Europa irtautuu Helsingin Länsiterminaali 1:stä lauantaina 25. huhtikuuta.

Matkustajatiedot täytetään varauksen yhteydessä, joten tarvitset jokaisen samassa hytissä matkustavan nimen, syntymäajan ja Sähköliiton jäsennumeron. Samalla kertaa voit varata myös sunnuntain aamiais- ja lounasruokailun. Sähköliitto tarjoaa lauantain illallisen.

Hyttivaihtoehdot ovat:

• A-hyttiluokassa 115 €/hytti (1–4 hlöä)
  • B-hyttiluokassa 90 €/hytti (1–4 hlöä)
  • B2-hyttiluokassa 70 €/hytti (1–2 hlöä, kerrosvuode)
  • C-hyttiluokassa 65 €/hytti (1–4 hlöä)

Parin viikon kuluessa varauksesta saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun, jossa on viikon maksuaika. Huomaathan, että laskun maksamatta jättäminen ei ole varauksen peruutus.

"Ensimmäisessä aallossa" paikkoja pääsevät varaamaan Sähköliiton sopimusalajäsenet, myöhemmin eläkeläis- ja oppilasjäsenet, mikäli paikkoja jää yli. Varausjärjestelmä sulkeutuu 12. maaliskuuta.

Jäsenristeilyn aikataulu:

la 25.4.2020

• 17.30 laivaannousu Länsiterminaali 1, Helsinki
  • 18.30 Silja Europa lähtee Tallinnaan
  • 18.30–20.00 Sähköliiton yksityistilaisuus Ocean Clubissa
  • 20.30 buffet-illallinen Grande Buffet -ravintolassa
  • Yömyöhään verkostoitumista kuten vain sähköammattilaiset osaavat

su 26.4.2020

• 8.00–12.00 mahdollisuus poistua laivasta ja käydä Tallinnassa
  • 12.30 Silja Europa lähtee Helsinkiin
  • 16.00 laiva palaa Helsinkiin

Sähköliitto vastaa risteilyn kaikille suunnatusta yhteisestä ohjelmasta ja sen kustannuksista sekä lauantain illallisesta. Osastot voivat omilla päätöksillään osallistua jäsentensä kulujen kattamiseen.

Sähköliiton yksityistilaisuudessa lauantaina kello 18.30 alkaen esiintyy yksi mies, yksi kassi ja kymmenittäin hahmoja: drag queen NikoLa!

Vastuullinen matkanjärjestäjä: CWT Meetings & Events