Nappi aika tehdä varaus jäsenristeilylle!

nikola

Kun Silja Europa irtoaa laiturista lauantaina 25. huhtikuuta kello 18.30, olethan mukana? Se on startti Sähköliiton kolmannelle jäsenristeilylle, joka edellisvuosien tapaan suuntautuu Helsingistä Tallinnaan ja takaisin.

Juuri nyt on aika varata hytti itselle ja kavereille ja varmistaa paikka noin vuorokauden mittaisella risteilyllä! Tee se alla olevasta linkistä. Varauksia voivat sopimusalajäsenten lisäksi jo tehdä myös oppilas- ja eläkeläisjäsenet.

Hyttivaihtoehdot ovat:

• A-hyttiluokassa 115 €/hytti (1–4 hlöä)
  • B-hyttiluokassa 90 €/hytti (1–4 hlöä)
  • B2-hyttiluokassa 70 €/hytti (1–2 hlöä, kerrosvuode)
  • C-hyttiluokassa 65 €/hytti (1–4 hlöä)

Matkustajatiedot täytetään varauksen yhteydessä, joten tarvitset jokaisen hyttikaverisi nimen, syntymäajan ja Sähköliiton jäsennumeron. Samalla kertaa voit varata myös sunnuntain aamiais- ja lounasruokailun. Sähköliitto tarjoaa lauantain illallisen.

Parin viikon kuluessa varauksesta saat ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen laskun, jossa on viikon maksuaika. Huomaathan, että laskun maksamatta jättäminen ei ole varauksen peruutus.

Suomenlahden yli mennään tällä ohjelmalla:

la 25.4.2020

• 17.30 laivaannousu Länsiterminaali 1, Helsinki
  • 18.30 Silja Europa lähtee Tallinnaan
  • 18.30–20.00 Sähköliiton yksityistilaisuus Ocean Clubissa, mukana drag queen -tähti NikoLa (kuva)
  • 20.30 buffet-illallinen Grande Buffet -ravintolassa
  • Yömyöhään verkostoitumista kuten vain sähköammattilaiset osaavat, Starlight-lavalla esiintyy Elastinen

su 26.4.2020

• 8.00–12.00 mahdollisuus poistua laivasta ja käydä Tallinnassa