Muista Vuoden luottamushenkilö -äänestys!

Vielä on kuukausi aikaa tehdä oma ehdotuksesi Sähköliiton Vuoden luottamushenkilöksi. Voit ehdottaa omaa ehdokastasi nettilomakkeella, WhatAppilla,sähköpostilla tai postitse.

Nettilomakkeen löydät linkkiä klikkaamalla tai menemällä Sähköliitto.fin etusivun Liiton muut verkkopalvelut -alasvetovalikkoon ja valitsemalla sieltä Ehdota Vuoden luottamushenkilöä.

Sähköpostitse homma hoituu tulostamalla ja täyttämällä alla oleva pdf-muotoinen lomake, skannaamalla se ja lähettämällä se osoitteeseen  kaisa.jarvensivu@sahkoliitto.fi. Jos haluat postittaa lomakkeen, lähetä se kirjekuoressa osoitteeseen Sähköliitto/Kaisa Järvensivu, PL 747, 33101 Tampere.

WhatsAppilla ehdotuksen voi tehdä numeroon 050 470 7167. Ehdota ja perustele silloin kirjoitettuna tai ääniviestinä tai vaikkapa videona, kunhan asia käy viestistä selväksi.

Ehdotukset tulee jättää joulukuun loppuun mennessä.

Sähköliiton jäsenpalveluasiain johtokunta käsittelee ehdotukset nimettöminä vuodenvaihteen jälkeen ja valitsee kolme jatkoon. Lopullisen valinnan tekevät kevään luottamushenkilöseminaarin osallistujat. Vuoden luottamushenkilö 2021 palkitaan 500 euron matkalahjakortilla.