Muista sähkösopimuksen yhteiskilpailutuksemme!

Tule sinäkin näyttämään joukkovoimamme, kun kilpailutamme yhdessä sähkösopimuksen! Osallistumisaikaa on joulukuun loppuun saakka. Jos et ole vielä täyttänyt osallistumislomaketta, tee se nyt!

Toteutamme kilpailutuksen Porukassa.fin kilpailutussivun lomakkeella. Oheisen linkin lisäksi löydät sen myös Sähköliitto.fin etusivun Liiton muut verkkopalvelut -alasvetovalikosta nimellä Sähkösopimuksen yhteiskilpailutus

Kilpailutettavana on 24 kuukauden määräaikainen sopimuksen yksiaikamittauksella. Voit ilmoittaa samalla useita käyttöpaikkoja, esimerkiksi mökin tai kakkosasunnon, ja saada yhteiskilpailutuksen tuoman hyödyn kaikkiin kohteisiin.

Osallistua voi jokainen sähköliittolainen asuinpaikasta ja sähkönkulutuksesta riippumatta. Osallistuminen on maksutonta, eikä se sido mihinkään. Kilpailutuksen lopputulos ilmoitetaan kaikille osallistuneille, ja päätät sen saatuasi, otatko tarjotun sopimuksen käyttöösi.

Lisätietoa yhteiskilpailutuksestamme löydät aikaisemmasta uutisestamme.