Mikä ja milloin – kättä pidempää paperi- ja puumassateollisuuden lakko- ja sulkuviidakkoon

Paperi- ja puumassateollisuuden sopimusalalla on luvassa työtaistelutoimien viidakko, kun työntekijäliittojen lakkojen lisäksi työnantajaliitto on julistanut kaksi peräkkäistä työsulkua alalle. Tästä näet sähköliittolaisia koskevat työtaistelutoimet aikajärjestyksessä.

• 27.1.–9.2. Sähköliiton paperi- ja puumassateollisuuden sopimusalalla työskentelevät jäsenet tukilakossa Paperiliitto ry:n lakon aikana näillä työpaikoilla
  • 10.–12.2. Sähköliiton paperi- ja puumassateollisuuden sopimusalalla työskentelevät jäsenet Metsäteollisuus ry:n julistamassa työsulussa 12 tuotantolaitoksessa 20 jäsenyrityksessä. Työsulun piiriin kuuluvat myös Paperiliitto ry:n ja Ammattiliitto Pro ry:n jäsenet.
  • 13.–17.2. Sähköliiton paperi- ja puumassateollisuuden sopimusalalla työskentelevät jäsenet Metsäteollisuus ry:n julistamassa seuraavassa työsulussa 12 tuotantolaitoksessa 20 jäsenyrityksessä.
  • 13.–17.2. Sähköliiton paperi- ja puumassateollisuuden sopimusalalla työskentelevät jäsenet lakossa näillä työpaikoilla.
  • 17.–24.2. Sähköliiton paperi- ja puumassateollisuuden sopimusalalla työskentelevät jäsenet lakossa näillä työpaikoilla.

Lue lakkoavustuksista täältä. Sivu täydentyy.