Meidän Pasi ja muita kiinnostavia keskustelijoita Tulevaisuus tänään -tapahtumassa

Kahdeksan keskustelua kuuden tunnin sisällä. Tässä tiivistettynä tämän vuoden Tulevaisuus tänään -tapahtuma lauantaina 5. lokakuuta Helsinki Congress Paasitornissa.

Yksi keskustelijoista on hyvinkääläinen Sähköliiton edustajiston jäsen Pasi Lapinlehto. Hän osallistuu kello 13.30 alkavaan keskusteluun, jonka otsikkona on Ammattiliitto 3.0 ja jossa leikitellään ajatuksella, mitä tapahtuisi, jos ay-liike perustettaisiin nyt. Keskustelun muut osanottajat ovat PAMin ay-aktiivi  Sanna Sipinen, Keskustanuorten puheenjohtaja Suvi Mäkeläinen, Tuomas Suihkonen Vasemmistonuorista, Silja Nurmi Demarinuorista ja SAK:n järjestöasiantuntija Jussi Kukkola.

Päivän muissa keskusteluissa käsitellään muun muassa hyvinvointia, toimeentuloa, työelämän vaatimuksia sekä työn ja ympäristön suhdetta. Tilaisuus alkaa kello 10 ja päättyy kello 16. Jälkilöylyt heitellään Juttutuvassa.

Tarkemmat tiedot tapahtumasta löydät täältä.