Luottamushenkilöseminaari, Clarion Hotel Helsinki (kutsutilaisuus)

17.‒18.9.2021 Clarion Hotel Helsinki

Olemme lähettäneet jäsenrekisterissämme oleville luottamushenkilöille henkilökohtaisen kutsun ilmoittautumislinkkeineen toukokuun kolmannella viikolla. Ilmoittautumisaikaa on 9. kesäkuuta saakka.

Seminaarin paneelikeskustelussa puidaan alkuvuoden puhuttavinta aihetta: työmarkkinoiden tulevaisuutta. Siitä kertovat näkemyksensä paitsi Sähköliiton, myös Energiateollisuus ry:n, Palta ry:n ja STTA ry:n edustajat. Heti paneelin jälkeen aihepiiriä laajennetaan vielä sopimisen eri tasoihin. Mitä tarkoittaa, jos sovitaan ilman sopimusta tai jos valtakunnallisista sopimuksista luovutaan?

Ensimmäinen seminaaripäivä huipentuu Sähköliiton neljännen Vuoden luottamushenkilön valintaan.

Toinen seminaaripäivä on varattu sopimusalakohtaisille tapaamisille, joita vetävät kunkin sopimusalan työehtoasiantuntijat.