Luottamushenkilö, seminaari lähestyy – muista ilmoittautua!

Luottamusmiehet, työsuojeluvaltuutetut ja kaikki muut luottamushenkilöt, viimeistään nyt on aika etsiä sähköpostista viesti, jonka lähettäjä on ryhmat3(at)cwt-me.com. Viestissä olevan linkin kautta ilmoittaudut kätevästi sekä Sähköliiton luottamushenkilöseminaariin 24.–25. huhtikuuta että sitä seuraavalle liiton jäsenristeilylle 25.–26. huhtikuuta.

Perinteinen luottamushenkilöseminaari alkaa perjantaina 24. huhtikuuta kello 11 Clarion Hotel Helsingissä ja päättyy lauantaina 25. huhtikuuta kello 15. Silja Europalla tehtävä jäsenristeily alkaa laivaannousulla lauantaina kello 17.30. Laiva palaa takaisin Länsiterminaaliin sunnuntaina 26. huhtikuuta kello 16.

Seminaarin teemoja on avattu sinulle lähetetyssä kutsukirjeessä. Tule tapaamaan tuttuja sekä uusia luottamushenkilöitä ja kuulemaan ajankohtaisista asioista!