Löytyykö Vuoden hostellireissaaja sähköliittolaisten keskuudesta?

Sen jo varmaan tiesitkin, että Sähköliiton jäsenenä käytössäsi ovat Suomen Hostellijärjestön edut ja yli 40 hostellia eri puolella Suomea sekä Hostelling International -verkoston noin 3 500 hostellia 90 maassa. Jos olet ollut uuttera hostellireissaaja, sinun kannattaa osallistua järjestön Vuoden hostellireissaaja 2019 -hakuun!

Voit ilmoittautua ehdokkaaksi, jos sinulla on kotimaan tai kansainvälinen hostellikortti tai olet jäsenenä jossakin Hostellijärjestön jäsenjärjestössä. Täytä hakulomake täällä ja kerro hostellireissuistasi lokakuun loppuun mennessä.

Vuoden hostellireissaaja 2019 valitaan yleisöäänin ensi vuoden alussa, ja hän saa VR:n 200 euron lahjakortin ja kunniakirjan.

Historian ensimmäiseksi Vuoden hostellireissaajaksi valittiin tänä vuonna jyväskyläläinen Anna-Kaisa Reed.

Lue lisää sähköliittolaisten hostellieduista täältä