Lisämajoitusvaihtoehtoja Volttipäivien ajaksi!

Yyterin mökki

Joko olet varannut majoituksen Volttipäivien ajaksi heinäkuun ensimmäiseksi viikonlopuksi? Nyt varattavaksi on tullut Virkistyshotelli Yyterin huoneiden lisäksi myös Yyteri Campingin mökkejä ja vaunupaikkoja. Kaikki majoitusvaihtoehdot tarkempine tietoineen ja hintoineen löydät Volttipäivien omilta sivuilta

Mökkimajoitus ja vaunupaikka varataan järjestävän ammattiosaston Porin seudun sähköalantyöntekijät ry:n puheenjohtajalta Raimo Härmältä puh. 044 0592 448, raimo.harma@sahkoliittopori.fi.

Virkistyshotelli Yyterin huoneet tulee varata suoraan hotellista puh. 02 628 5300 tai myynti@virkistyshotelli.fiHuoneita ei voi varata netistä tai varausjärjestelmistä. Muista mainita koodi VOLTTI varauksen yhteydessä.

Sähköliiton perinteiset Volttipäivät vietetään Porin Yyterin hiekkarannan ja meren tuntumassa 1.-3. heinäkuuta.