Liitto auttaa lakikiemuroissa

Tuliko eteesi lainopillinen tenkkapoo työsuhde- tai yksityiselämän asioissa? Muista, että Sähköliitto yhteistyökumppaneineen antaa maksutonta lainopillista neuvontaa molemmissa sekä oikeusapua työsuhdeasioiden työpaikka- ja tuomioistuinkäsittelyyn.

Ota työsuhdeasioissa yhteys edunvalvontamme numeroon 03 252 0700 arkisin kello 9–15 tai sähköpostiin edunvalvonta@sahkoliitto.fi

Yksityiselämän lakiasioissa maksutonta puhelinneuvontaa antaa Asianajotoimisto Kasanen & Vuorinen Oy arkisin kello 9–15 numerossa 040 809 9900. Voit kysyä esimerkiksi perintö- ja perheoikeudellisista sekä vahingonkorvausasioista. Asianajotoimiston maksuton palvelu ei sisällä asiakirjojen tutkimista eikä laatimista. Pidä jäsennumerosi käsillä, sillä jäsenyytesi tarkistetaan.

Esimerkkejä siitä, miten oikeusapu on auttanut sähköliittolaisia, löydät Oikeusapu käytännössä -osiosta.