Kunnon työn päivänä kehutaan työkavereita

Jo yhdettätoista kertaa vietettävä Kunnon työn päivä on ihan kohta täällä: maanantaina 7. lokakuuta eli kahden kuukauden kuluttua.

Teemapäivää vietetään joka vuosi samaan aikaan noin 60 maassa siitä syystä, että jokainen meistä ansaitsee ihmisarvoisen työn ja hyvän työelämän.

Päivää voi viettää kerrassaan vaivattomasti: kehumalla työkavereitaan sosiaalisessa mediassa. Samalla kannattaa muistaa, että vain harvat työntekijät maailmassa saavat nauttia kunnon työehdoista.

Muista kehuja jakaessasi tunniste #kunnontyönpäivä.

Päivän on käynnistänyt ammattiyhdistysliikkeen maailmanjärjestö ITUC (International Trade Union Confederation). Suomessa teemapäivän taustalla vaikuttavat palkansaajien keskusjärjestöt SAK ja Akava sekä Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK.