Kevään yhteiskilpailutus ratkesi, seuraava jo käynnissä

Toukokuun lopussa päättyneen sähkösopimuksen yhteiskilpailutuksemme voitti Ilmatar Windpower Oy, joka tarjoaa tuulisähköä eli kotimaista uusiutuvaa energiaa. Voittajatarjous oli 5,04 snt/kWh ilman muita maksuja.

Seuraava yhteiskilpailutus on jo käynnissä, ja se jatkuu 15. elokuuta kello 12 saakka. Nyt kilpailutamme kaikki toistaiseksi voimassaolevat ja syyskuun loppuun mennessä päättyvät määräaikaiset sähkösopimukset.

Ilmoittautumislomakkeelle pääset tästä linkistä, näiden nettisivujen etusivun Liiton muut verkkopalvelut -alasvetovalikosta tai kirjoittamalla selaimeen kilpailuta.porukka.fi/sahkoliitto (huom! muuttunut osoite).

Kilpailutettavana on 24 kuukauden määräaikainen sopimus yksiaikamittauksella. Kilpailutus on maksuton, eikä se sido osallistujaa mihinkään.

Kilpailutus uudistetaan sopimuskauden päätteeksi.