Keskikesän tuntuva alennus Helsingin Eurohosteliin

Sähköliiton jäsenenä pääset yöpymään Helsingin ytimessä keskikesällä 20 prosentin alennuksella. Tarjous on voimassa Suomen Hostellijärjestön Eurohostelissa Katajanokalla 17.6.–17.7. Alennus edellyttää vähintään kahden peräkkäisen yön vierailua.

Käytä tarjous hyväksesi ja varaa majoitus Eurohostel.fi-sivustolla. Muista alennuskoodi KESÄHESA. Varaudu todistamaan Sähköliiton jäsenyytesi sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Katajanokan Eurohostelin läheisyydessä sijaitsevat muun muassa Meriuimala Allas Sea Pool ja Kauppatori, josta pääset myös suosittuun Suomenlinnaan lautalla. Aivan hostellin vierestä kulkee raitiovaunu, joka vie nauttimaan kesäisen Helsingin muista nähtävyyksistä. Hostellin vastaanotossa myydään lippuja Helsingin eri nähtävyyksiin.

Lue lisää liitteestä.