Kaksi viikkoa aikaa osallistua seuraavaan sähkösopimuksen yhteiskilpailutukseen

Sähköliiton seuraava sähkösopimuksen yhteiskilpailutus päättyy helmikuun lopussa. Sinulla on siis vielä kaksi viikkoa aikaa tulla mukaan!

Osallistua voit, jos sinulla on toistaiseksi voimassa oleva tai viimeistään 30. huhtikuuta päättyvä sähkösopimus. Toukokuun alusta ja myöhemmin päättyvät sopimukset kilpailutetaan myöhemmin.

Voit ilmoittaa mukaan useita eri käyttöpaikkoja, kuten vapaa-ajan asunnon, ja saada kokonaishyödyn sähköliittolaisten yhteisestä ostovoimasta.

Kilpailutamme 24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen yksiaikamittauksella Porukassa.fi-alustalla. Toistaiseksi emme voi tarjota vaihtoehtoja sähkön eri tuotanto- ja mittaustavoista tai määräajoista, jotta yhteisvoimaamme ei tarvitse jakaa osiin.

Täytä kilpailutuslomake tämän kuun loppuun mennessä, jokaisesta käyttöpaikasta erikseen. Kilpailutus on maksuton palvelu eikä sido sinua mihinkään. Saat tarjouksen kilpailutuksen päätyttyä ja voit hyväksyä tai hylätä sen.

Samalla lomakkeella on mahdollisuus ilmoittaa kiinnostus myös matkapuhelinoperaattoreiden yhteiskilpailutukseen. Kilpailutus toteutuu vain, mikäli liittymiä on riittävä määrä. Siksi kannattaa ilmoittautua saman tien!