Joulun ja vuodenvaihteen muistio

Asiakaspalvelu

• Sähköliiton toimisto on auki juhlapyhiä lukuun ottamatta arkisin kello 8–15.30.
  • Sähköalojen työttömyyskassan asiakaspalvelu on suljettu viikot 52 ja 1. Viikosta 2 lähtien palvelu palaa normaaliaikatauluun: maanantaisin kello 9–15, muina päivinä ajanvarauksella.

Puhelinpalvelu

• Liiton puhelinpalvelut ovat kiinni  juhlapyhinä. Normaaliaikatauluun palataan torstaina 27. joulukuuta ja keskiviikkona 2. tammikuuta lähtien. Edunvalvonnan puhelinpalvelu vastaa arkisin kello 9–15, jäsenrekisteri maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9–15; tiistaisin ja torstaisin palvelu on kiinni.
  • Kassan puhelinpalvelu palvelee joulun jälkeen torstaina 27. joulukuuta kello 9–10 ja perjantaina 28. joulukuuta kello 9–12.
  • Uudenvuoden jälkeen kassan puhelinpalvelu palaa normaaliaikatauluun: keskiviikkona 2. tammikuuta kello 9–15 ja perjantaina 4. tammikuuta kello 9–12.

Kassan maksupäivät

• Jouluviikolla maksupäivät ovat torstai 27. ja perjantai 28. joulukuuta.
  • Päivärahoja ei makseta uudenvuodenpäivänä 1. tammikuuta 2019.