Jäsenristeily, Tallinna

Silja Europa

la‒su 4.‒5.5.2019 Silja Europa

Silja Europa on lastattu sähköliittolaisilla matkalla keväiseen Tallinnaan! Varaa hytti itsellesi ja kavereillesi tai pelkästään omaan käyttöösi viimeistään perjantaina 5.4.! Oppilas- ja eläkeläisjäsenten ilmoittautumisaika alkaa 29.3.

Hinta:

• A-hyttiluokassa 110 €/hytti (1‒4 hlöä)
  • B-hyttiluokassa 85 €/hytti (2‒4 hlöä)
  • B2-hyttiluokassa 72 €/hytti (1‒4 hlöä)
  • C-hyttiluokassa 68 €/hytti (1‒4 hlöä)

Varaus koskee koko hyttiä, ja se maksetaan heti verkkopankissa tai luottokortilla. Varauksessa tarvitset kaikista hyttitovereistasi nimen ja syntymäajan sekä Sähköliiton jäsennumeron, joka löytyy jäsenkortista. Valitse myös valikosta, oletteko sopimusala-, oppilas- vai eläkeläisjäseniä.

Ohjelma:

• la klo 17.30 laivaannousu Helsingin Länsiterminaali 1:stä
  • klo 18.30 Silja Europa lähtee Tallinnaan
  • klo 18‒20 yksityistilaisuus sähköliittolaisille Ocean Clubissa, mukana myös Radio Suomipopilta tuttu Hovimuusikko Ilkka
  • klo 20.30 buffet-illallinen Grande Buffet -ravintolassa
  • su klo 8‒12 mahdollisuus poistua laivasta ja käydä Tallinnassa
  • klo 12.30 Silja Europa lähtee Helsinkiin
  • klo 16 laiva palaa Helsinkiin

Sähköliitto yhteistyökumppaneineen tarjoaa yhteisen ohjelman ja illallisen lauantaina. Jos haluat muita ruokailuja tai esimerkiksi liityntäkuljetuksen, voit varata ja maksaa ne varauksen yhteydessä. Voit kysyä myös omasta osastostasi, korvaako se osan kuluista.

Risteilyllä on 18 vuoden ikäraja.

Muista passi tai virallinen EU-henkilökortti mukaan!

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Matkapojat Oy

Lisätiedot:

Matkapojat Oy, Myyntipalvelu 010 232 3200 (varauksen tekemistä ja matkaa koskevat tiedustelut)

Sähköliitto, Tarja Toppari 050 409 8469, tarja.toppari@sahkoliitto.fi tai Jäsenrekisteri 03 252 0400, jasenrekisteri@sahkoliitto.fi tai Järjestämis- ja järjestötyö 03 252 0600 (jäsenyyttä ja jäsentietoja koskevat tiedustelut)