Jäsenkalenterin ja eläkeläisten Vasaman tilauskanavat ovat auki

Taas on käsillä se aika vuodesta, kun kannattaa kaivaa puhelin esille ja tilata tekstiviestillä Sähköliiton sopimusalajäsenten kalenteri. Myös eläkeläisjäsenille on avautunut vuotuinen Vasama-jäsenlehden tekstaritilausmahdollisuus.

Sopimusalajäsenet voivat tilata kalenterin myös kirjautumalla liiton sähköiseen asiointipalveluun viimevuotiseen tapaan.

Kerrataanpa konstit, miten saat nämä maksuttomat jäsenedut itsellesi.

Sopimusalajäsenen kalenteritilaus 2022

Sähköisessä asiointipalvelussa:

Tekstiviestillä:

• Kirjoita tekstiviestiin kirjain B ja jäsennumerosi. Muista välilyönti kirjaimen ja numeron välissä. Esimerkkiviesti: B 12345
  • Lähetä tekstiviesti numeroon 040 480 0300. Saat kuittauksen kiitosviestinä puhelimeesi.
  • Mikäli jokin meni vikaan, saat virheviestin, joka kehottaa sinua lähettämään viestin uudelleen annettujen ohjeiden mukaisesti. Tarkista, että kirjain ja jäsennumerosi ovat oikein, tee korjaukset ja lähetä viesti uudelleen.
  • Viestin lähettäminen maksaa normaalin tekstiviestin hinnan liittymäsopimuksesi mukaisesti.

Jäsenkalenteri on tarkoitettu vain sopimusalajäsenille, eivätkä oppilas- ja eläkeläisjäsenet voi tilata sitä. Tilauskanavat ovat auki lokakuun loppuun.

Eläkeläisjäsenen Vasama-tilaus vuodeksi 2022

Tekstiviestillä:

• Kirjoita tekstiviestiin kirjain A ja jäsennumerosi. Muista välilyönti kirjaimen ja numeron välissä. Esimerkkiviesti: A 12345
  • Mikäli jokin meni vikaan, saat virheviestin, joka kehottaa sinua lähettämään viestin uudelleen annettujen ohjeiden mukaisesti. Tarkista silloin, että kirjain ja jäsennumerosi ovat oikein, tee korjaukset ja lähetä viesti uudelleen.

Tilauskanava on auki lokakuun loppuun.