Jari Korpela on Vuoden luottamushenkilö!

Sähköliiton edustajisto on valinnut liiton historian neljänneksi Vuoden luottamushenkilöksi yhteyshenkilö Jari Korpelan Hämeenlinnasta.

Valinnan teki poikkeuksellisesti edustajisto, sillä syyskuun puoliväliin suunniteltu luottamushenkilöseminaari jouduttiin perumaan koronavirustilanteen takia. Perinteisesti voittajaa on äänestetty seminaarissa.

Finaalikolmikkoon kuuluivat lisäksi pääluottamusmies Jani Ekman Nousiaisista ja työsuojeluasiamies, varayhteyshenkilö Sampsa Karhu Turusta

Sähköliiton jäsenpalveluasiain johtokunta valitsi finalistit luottamushenkilöiden työkavereiden tekemien ehdotusten perusteella. Valinta tehtiin anonyymisti niin, että johtokunta sai tietää vain työkavereiden perustelut, ei muuta ehdokkaista.