Jani, Jari vai Sampsa? Vuoden luottamushenkilö valitaan syysedustajistossa

Sähköliiton luottamushenkilöseminaarin piti olla ensi viikon lopulla, mutta heikentyneen koronavirustartuntatilanteen takia jo kertaalleen siirretty tapahtuma jouduttiin perumaan. Samalla jäi auki Vuoden luottamushenkilön valinta. Perinteisesti valinta on aina tehty seminaarissa.

Vuoden luottamushenkilön valintaprosessista vastaava jäsenpalveluasiain johtokunta on nyt päättänyt, että valinta tehdään edustajiston syyskokouksessa 11.–12. marraskuuta Tampereella.

Jäsenten tekemien ehdotusten perusteella jäsenpalveluasiain johtokunta valitsi keväällä finaaliin pääluottamusmies Jani Ekmanin Nousiaisista, yhdyshenkilö Jari Korpelan Hämeenlinnasta ja työsuojeluasiamies Sampsa Karhun Turusta. Johtokunta teki valintansa anonyymisti niin, että se sai tietoonsa vain ehdokkaiden työkavereiden perustelut, ei muuta ehdokkaista.

Valittava Vuoden luottamushenkilö on Sähköliiton historian neljäs.