Hyödynnä Turvan kaskoalennukset verkkokaupassa

Oletko muistanut huolehtia autosi vakuutusturvasta? Kaskovakuutus korvaa ajoneuvollesi tapahtuvia vahinkoja esimerkiksi silloin, jos joudut kolariin, autosi varastetaan tai sille tehdään ilkivaltaa. Nyt kannattaa hyödyntää yhteistyökumppanimme Turvan ajankohtaiset verkon kaskoalennukset.

Liittokasko on ammattiliittojen jäsenille ja heidän perheilleen luotu kattava kaskovakuutus. Kun hankit Liittokaskon Turvan verkkokaupasta, saat nyt 15 prosentin alennuksen ensimmäisen vuoden vakuutusmaksuista. Vai haluatko suojata autosi isoimpien vahinkojen varalta? Valitse silloin Peruskasko. Kun ostat sen verkosta, saat 30 prosentin alennuksen ensimmäiseksi vuodeksi. Etu on voimassa, kun hankit vakuutuksen viimeistään 31. toukokuuta.

Verkkokaupan alennusten lisäksi saat kaskovakuutuksista kaikille ammattiliittojen jäsenille kuuluvan 10 prosentin jatkuvan liittoalennuksen.

Tutustu Turvan kaskovakuutuksiin ja osta täällä